Autumn Hippie

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Toen een oproep van Appel & Ei kwam om weer herfst- en winterkleding te brengen, betekende dat dat ik weer op jacht kon!

In deze outfit draag ik alles van Appel & Ei.

Ik ben heel blij met stoere leren rok van goede kwaliteit (die ik kocht voor 15 euro!) en de laarzen. Wat een geluk dat ik deze vond! Het merk Kiboots is een van de weinige eerlijke EN mooie schoenmerken die ik vond tijdens mijn eco fairtrade hunt. Ze worden met de hand gemaakt van oude Marokkaanse kelimtapijten en alle exemplaren zijn dus uniek. Deze kocht ik bij Appel & Ei voor minder dan de helft van de originele prijs.

In mijn vorige blog kon je lezen dat ik een keuze had gemaakt om alleen nog maar fair trade en tweedehands kleding te kopen, omdat ik niet meer mee wilde werken aan de fast fashion industrie en dus het schenden van mensenrechten. Ik liet afgelopen zomer daarom een Human Rights Tattoo zetten! Dit is een kunstcollectief dat de 6773 letters van de Universal Declaration of Human Rights op 6773 individuen tatoeëert. Iedereen één letter (ik heb de ‘i’ van het woord ‘private), zodat straks een groep mensen wereldwijd rondloopt die samen de mensenrechten uitdraagt. Zo bijzonder.

En een goede reden om fijn tweedehands te blijven shoppen!

Liefs, Suus

www.modernehippies.nl/author/suus