Franchise

Droom jij van een eigen Appel & Ei?

Toen we onze eerste vestiging in 2003 openden, hadden we al een duidelijk doel voor ogen: klanten een winkelervaring bieden die niet alleen draait om mooie koopjes scoren, maar ook een goed gevoel geeft. Bij Appel & Ei staat kwaliteit, stijl en hergebruik van mooie kleding centraal. Klanten kunnen er heerlijk rondneuzen, op zoek naar de perfecte broek, een unieke top of accessoires die een outfit helemaal afmaken. Bovendien kunnen ze een zakcentje verdienen door eigen kleding te verkopen.

Franchise

Ondernemen

Persoonlijke aandacht en een positieve omgang met je omgeving zijn belangrijke onderdelen van de Appel & Ei-formule. Als winkeleigenaar bied je klanten een bijzondere winkelervaring met behulp van toewijding en een uitgebreid assortiment. Elke winkel heeft een eigen identiteit, maar samen vormen we een collectief met een sterke uitstraling.

Franchise

Samenwerken

Voor een toekomstige ondernemer heeft onze franchise-opzet een aantal voordelen. Door samen te werken, kun jij je richten op de kerntaken van het runnen van je eigen winkel. Ondertussen concentreren wij ons op onder andere concept- en assortimentsontwikkeling, (bench)marketing en de sturing van de organisatie.

Franchise

Investeren

Het starten van een onderneming is een grote en belangrijke beslissing, daarom  willen we dan ook een aantal stappen zorgvuldig doorlopen.

Stap 1: Stuur je CV met een begeleidend schrijven en je pasfoto toe naar franchise@appelenei.nl.

Stap 2: Na ontvangst van je gegevens nemen we binnen een paar dagen contact met je op. Als we mogelijkheden zien, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het doel van dit gesprek is elkaar beter leren kennen en het bespreken van mogelijke vervolgstappen.

Stap 3: Als blijkt dat je geschikt bent en er een wederzijdse klik is, gaan we een intentie met elkaar aan. Dit is waar het echte werk begint. De eerste concrete stappen naar een eigen Appel & Ei-vestiging worden hier gezet.

Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem dan contact met ons op per email (franchise@appelenei.nl) of telefoon (0575-769 197).