Vacatures bij Appel & Ei

Kom jij bij ons werken?

Werken bij Appel & Ei is anders dan in een reguliere modewinkel. Je taken lopen uiteen van klanten helpen en ons concept uitleggen, de winkel netjes houden, kleding ophangen, uithalen en de ingebrachte kleding sorteren en prijzen. Een veelzijdige en actieve baan met veel verantwoording dus!

Winkelmedewerker Den Bosch

16 - 24 UUR

Winkelmedewerker 16 – 24 uur

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en ben je gek op tweedehands kleding? Wij zijn op zoek naar een sprankelende, flexibele en energieke aanpakker die van kledingprijzen een sport maakt. Voor 2 – 3 dagen per week, inclusief zaterdag.

Appel & Ei is een winkel voor tweedehands dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Naast Den Bosch zijn er nog 17 vestigingen in Nederland. Er komen bij Appel & Ei dagelijks zowel kopende als inbrengende klanten, die hun kleding een tweede leven willen geven en hier zelf ook een zakcentje aan overhouden.

Reageren? Stuur je sollicitatie t.a.v. Petra Scholing naar Petra@appelenei.nl of loop even binnen! Wij vinden je cv niet zo belangrijk, je motivatie om te solliciteren op deze leuke baan staat bij ons bovenaan. Hopelijk maken we snel kennis met jou!