Franchise

Word jij blij van een eigen Appel & Ei?

Al 15 jaar bieden wij klanten een winkelervaring die niet alleen draait om mooie koopjes, maar ook om een goed gevoel. We vinden het belangrijk dat iedereen die onze winkel binnenwandelt zich welkom voelt en op z’n gemak kan rondneuzen. Kwaliteit staat altijd centraal, net als delen: hergebruik van mooie kleding. De inbrenger ontvangt van elk verkocht item zelf ook 40% van de opbrengst.

locaties

JE EIGEN APPEL & EI?

Wij komen graag in contact met enthousiaste ondernemende mensen die samen met ons hun eigen Appel & Ei winkel willen gaan opzetten.
Misschien iets voor jou?

Denk je dat jouw stad ook een Appel & Ei kan gebruiken?
Neem dan contact met ons op!

Franchise

Ondernemen

Aanpakken, een open mind en een positieve, persoonlijke omgang met mensen zijn belangrijke eigenschappen als je onderdeel uitmaakt van de Appel & Ei-familie. Als winkeleigenaar vind je het leuk je klanten een bijzondere winkelervaring te bieden en met toewijding te werken aan je assortiment. Elke Appel & Ei-winkel heeft een eigen identiteit, maar samen vormen we een collectief met een sterke uitstraling.

Franchise

Samenwerken

Voor een ondernemer heeft onze franchise-opzet een aantal voordelen. In de eerste plaats dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Het jarenlang bouwen aan een sterke formule hebben wij al voor je gedaan. Dat biedt jou de ruimte je bezig te houden met je kerntaken: het runnen van je eigen winkel.  Ondertussen ondersteunen wij jou hierbij en helpen je bij de concept- en assortimentsontwikkeling, marketing en sturing van je organisatie.

Franchise

Investeren

Het starten van een onderneming is een grote beslissing. We vinden het daarom belangrijk een aantal stappen zorgvuldig te doorlopen.

Stap 1:
Ben je nieuwsgierig of het iets voor je is of zie jezelf al helemaal staan in je eigen Appel & Ei? Stuur dan je motivatie, CV en een pasfoto naar franchise@appelenei.nl.

Stap 2:
We nemen na ontvangst van je gegevens binnen een paar dagen contact met je op. Worden we net zo enthousiast over jou als jij over ons, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Dit eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken en eventueel de mogelijke vervolgstappen te bespreken.

Stap 3:
Als er een wederzijdse klik is en je staat nog steeds te trappelen, dan kan het echte werk beginnen. We tekenen een intentieverklaring en zetten de eerste concrete stap naar jouw eigen Appel & Ei-vestiging!

Dit was de procedure in vogelvlucht en we zien je reactie met veel plezier tegemoet.  Eerst nog vragen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

APPEL & EI IS AANGESLOTEN BIJ DE NFV

BRANCHEVERENIGING

Appel & Ei is aangesloten bij de Nederlandse Franchise Vereniging. De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. Zij dient tegelijkertijd het belang van de franchisenemer middels voorlichting, advies, kwaliteitsbewaking, kennisbundeling en onderzoek.