Hotspot: Appel & Ei

Ben je gek op tweedehands kleding en accessoires, maar heb je geen zin om tussen de oude rommel te zoeken? Dan heb ik vandaag een hele leuke tip voor je!

Appel & Ei is een winkel met ‘gave kleding voor lage prijzen’. De items die ze verkopen zijn zo goed als nieuw en niet meer dan drie seizoenen oud. Deze toffe winkel heeft meerdere vestigingen in het oosten van ons land en is zeker een bezoekje waard! Check voordat je gaat even of je nog dingen in de kast hebt liggen die je niet meer draagt. Bij Appel & Ei kun je namelijk ook spullen inleveren om te verkopen! Dan verdien je het uitgegeven geld misschien weer terug 😉

Om jullie een goed beeld te geven van wat er te koop is, heb ik een leuke outfit samengesteld! Het leren jasje met studs (nog geen €20!), de blouse met strepen en het gave kettinkje zijn van Appel & Ei. Je zou niet verwachten dat deze look bijna helemaal uit tweedehands items bestaat, toch?

Appel & Ei | Kapoeniestraat 14-16 Doetinchem (maar ook te vinden in: Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doesburg, Enschede, Nijmegen, Zutphen en Zwolle).

Ik ben Joanne! Een echte fashion lover met een zwak voor zwarte kleding. Werkzaam als levende paspop en freelance stylist. Helemaal gek op koopjes en creatief bezig zijn. Ik show jullie maar al te graag wat ik zoal uitspook in mijn leven, welke outfit ik daarbij draag en waar ik weer eens heb geshopt. Enjoy!

Hotspot is een nieuwe categorie op mijn blog. Artikels over hippe eettentjes en koffiebars zijn tegenwoordig heel populair, maar er is veel minder aandacht voor de mode hotspots. Jammer toch?! Daarom laat ik je vanaf nu regelmatig de leukste winkels/showrooms zien! Yay!