Nieuw jaar, Nieuwe Jij!

Nieuw jaar, nieuwe jij!

Eigenlijk hebben wij het niet zo op goede voornemens, maar nu we toch aan het nieuwe jaar begonnen zijn, ach, waarom ook niet. Want het is nooit een slecht moment om te kiezen voor positieve veranderingen in je leven, hoe klein ook.  En of en wanneer je er iets mee doet is aan jou. Misschien brengen we je op een idee door te zeggen: het gaat niet om een nieuwe, maar om de echte jij.

Je hebt vast wel eens kleding gekocht die je nooit hebt gedragen; de bekende miskopen. Of iets dat na twee keer wassen uit elkaar valt of waar je je de hele dag ongemakkelijk in voelt omdat het eigenlijk helemaal niet lekker zit. Om hier iets aan te doen is onze tip: ruim je kast op en creëer dit jaar een garderobe die bij jou past en jou blij maakt. Voor dat laatste hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet:

1.Winkel bewust

Koop alleen kleding waar je écht van houdt. Ja, dat klinkt simpel en dat is het ook. Vergeet trendy te zijn en wees selectief; koop alleen kleding waar jij je echt lekker in voelt en die lekker zit. Zo verzamel je vanzelf kleding die je daadwerkelijk draagt. Bij het staren naar je volle kast zucht je in ieder geval een stuk minder vaak: ‘ik heb echt niks om aan te doen.’

2.Kwaliteit boven kwantiteit

Hoe verleidelijk een snelle kledingwinkel met ‘veel voor weinig’ ook is, investeer in kwaliteitsstukken die jarenlang meegaan. Dat bespaart je veel geld en levert een garderobe op met items die je jarenlang met trots kunt dragen.

3.Negeer de stijlregels

Ben jij altijd hetzelfde? Jouw stijl hoeft niet in één categorie te passen en ook niet in ‘het’ modebeeld. Jij bent jij, dat is precies je kracht. Dus ben je diep van binnen een ruige rockchick, dol op uitbundige bloemetjesjurken én op basic outfits? Je hoeft niet te kiezen. Draag waar je van houdt, ongeacht in welke categorie het past.

Veel plezier!