Winkels

Appel & Ei Den Haag

Welkom op de pagina van Appel & Ei Den Haag!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[ย  KLANTPORTAALย  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Den Haag, Papestraat 17

Telefoon & mail

070 2060020
denhaag@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING DEN HAAG

Winkelinformatie

De nieuwste Appel & Ei vind je in de gezellige Papestraat. In de kronkelige straatjes van het Hofkwartier achter Paleis Noordeinde om precies te zijn. Nergens in Den Haag vind je zo dicht bij elkaar een grotere variรซteit aan winkels in een verrassend levendige en bewoonde buurt. Welkom!

Openingstijden


Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Appel & Ei Den Haag

Aangenaam

Julie en Isabella zijn de vertrouwde gezichten in Den Haag. Samen met het team staan zij garant voor een fijne winkel vol mooie dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Dagelijks nieuwe inbreng zorgt ook hier elke dag voor nieuwe ontdekkingen. Welkom!

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei sponsort onder meer de lokale kledingbank met kleding die na de verkoopperiode niet verkocht is. Ook de items die niet geschikt zijn voor verkoop, maar nog wel in prima staat, gaan naar het goede doel.