Winkels

Appel & Ei Doesburg

Adres

Doesburg, Kerkstraat 5

Telefoonnummer

0313 76 90 10

Openingstijden

DOESBURG, KERKSTRAAT 5

Winkelinformatie

Appel & Ei Doesburg heeft een ruime selectie tweedehands dameskleding, tassen en accessoires uit het basissegment en hoger. De winkel ligt midden in de prachtig gerestaureerde binnenstad, vlakbij het authentieke café De Waag en in de buurt van het Lalique- en het Mosterdmuseum. Kleding inbrengen om te verkopen? Parkeren kan nagenoeg voor de deur!

Openingstijden

I.v.m. het Coronavirus zijn wij tot nader order gesloten.

We hopen snel te kunnen schakelen naar onze reguliere openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

DOESBURG, KERKSTRAAT 5

Ontmoet Ellen

Doesburg is een onmiskenbaar mooie Hanzestad compleet met vestingwerken, gelegen aan de IJssel en de Oude IJssel. Het gezicht van de Appel & Ei winkel in Doesburg is Ellen. Vrolijk en met een goede smaak voor kleding, kleur en styling – Ellen geeft u naar wens professioneel styling- en kledingadvies.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Doesburg geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening is er, dankzij alle klanten, meer dan 10.000 kilo kleding geschonken aan de Stichting Mensen in Nood.