Winkels

Appel & Ei Doesburg

Welkom op de pagina van Appel & Ei Doesburg!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Doesburg, Kerkstraat 5

Telefoon & mail

0313 76 90 10
doesburg@appelenei.nl

Openingstijden

DOESBURG, KERKSTRAAT 5

Winkelinformatie

In Hanzestad Doesburg, tegenover het marktplein en de Martinikerk, vind je Appel & Ei. De winkel ligt midden in de gezellige historische binnenstad, vlakbij het authentieke Café De Waag en in de buurt van het Lalique- en het Mosterdmuseum. Kleding inbrengen om te verkopen? Parkeren kan nagenoeg voor de deur!

Openingstijden

Maandag 13.00 – 17.30
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17:00
Zondag gesloten

Goede vrijdag 10.00 – 17.30
Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren gesloten.

Appel & Ei Doesburg

AANGENAAM

Wandel je de gezellige Appel & Ei Doesburg binnen, grote kans dat je Vera in de winkel treft. Met een goede smaak voor kleding, kleur en styling zorgt ze samen met haar team altijd voor het mooiste assortiment en een professioneel advies. Ook kleding brengen om te verkopen? Hier lees je er meer over. Let op, Appel & Ei Doesburg verkoopt alleen dameskleding.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Doesburg steunt goede doelen met kleding die na de verkoopperiode niet verkocht is.  Sinds de opening is er dankzij alle klanten meer dan 10.000 kilo kleding geschonken aan de Stichting Mensen in Nood.