Winkels

Appel & Ei Hengelo

Adres

Hengelo, Enschedesestraat 4

Telefoon & mail

053 737 02 47
hengelo@appelenei.nl

Openingstijden

Hnegelo, Enschedesestraat 4

Winkelinformatie

Appel & Ei Hengelo opent 1 september haar deuren aan de Enschedesestraat 4. We hopen je snel te zien! Inbreng van kleding is al twee weken voor opening al mogelijk. We gaan het nieuwe seizoen in, dus herfstkleding is van harte welkom!  We verkopen het graag voor je.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

Appel & Ei ENSCHEDE

Aangenaam

Willeke runt sinds 2015 met veel plezier haar eigen Appel & Ei in Enschede en vanaf 3 september 2022 komt Appel & Ei Hengelo erbij. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Een continu wisselend assortiment zorgt dat je er altijd iets leuks kunt vinden.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

GOEDE DOELEN

schenken

Appel & Ei Enschede steunt goede doelen met kleding die ‘over’ is. Zo is er sinds de opening in 2015 meer dan 10.000 kilo kleding geschonken aan Stichting Oost-Europa; een kerkelijke stichting die voorziet in de materiële behoeften van inwoners van het voormalige Oostblok.