Winkels

Appel & Ei Hengelo

Welkom op de pagina van Appel & Ei Hengelo!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[ย  KLANTPORTAALย  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Hengelo, Enschedesestraat 4

Telefoon & mail

074 3032907
hengelo@appelenei.nl

Openingstijden

Hengelo, Enschedesestraat 4

Winkelinformatie

Appel & Ei Hengelo heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames- en heren. Midden in de gezellige winkelstraat van Hengelo, met veel leuke winkels en gezellige horeca. Parkeren kan vlakbij de winkel.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00ย – 17:30
Zaterdag 10:00 -17:00

Koopzondag 13:00 – 17:00 (Laatste zondag van de maand) alleen in de maanden april t/m oktober.

Appel & Ei Hengelo

Aangenaam

Wandel je de gezellige Appel & Ei Hengelo binnen, grote kans dat je Marit in de winkel treft. Samen met het enthousiaste team staat zij garant voor mooie (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Neem je tijd om op je gemak rond te komen kijken en te passen, je bent van harte welkom!

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

GOEDE DOELEN

schenken

Appel & Ei Hengelo steunt goede doelen met kleding die na de verkoopperiode niet verkocht is. Inbrengers kunnen kiezen de kleding die niet verkocht is en items die wel in prima staat zijn, aan dit goede doel te laten schenken.

Goede doelen: Stichting Oost-Europa en ย โ€˜Grietโ€™s Oogappeltjesโ€™.