Winkels

Appel & Ei Utrecht

Welkom op de pagina van Appel & Ei Utrecht!
In het hart van het bruisende centrum van Utrecht, met maar liefst 800m2 winkelruimte aan de Voorstraat 61A .

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Utrecht, Voorstraat 61A

Telefoon & mail

T 030-3079243
utrecht@appelenei.nl

Openingstijden

Utrecht, Voorstraat 61A

Winkelinformatie

Appel & Ei Utrecht is gevestigd aan De Voorstraat 61A, dit is een dynamische en levendige straat in het centrum van Utrecht. Een bruisende straat met veel winkels, gezellige cafés, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Het gebied staat bekend om zijn historische charme gecombineerd met moderne gemakken. Openbaar vervoer is eenvoudig toegankelijk, wat de rest van de stad en daarbuiten binnen handbereik brengt.

Openingstijden


Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 18:00

Koningsdag gesloten
Bevrijdingsdag 12:00 – 17.00
Hemelvaart 10:00 – 18.00
1e pinksterdag gesloten | 2e pinksterdag 12:00 – 17.00

arda

Appel & Ei Utrecht

Aangenaam

Eigenaresse (Arda Palm) van de formule Appel & Ei opent 13 april 2024 de 22ste Appel & Ei. De formule Appel & Ei speelt al meer dan 20 jaar een leidende rol in de branche van tweedehands kleding. Arda staat samen met collega’s garant voor een uitgebreid kledingassortiment voor dames en heren. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen! Dagelijks nieuwe inbreng zorgt elke dag weer voor nieuwe ontdekkingen. Geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Naast het steunen van lokale goede doelen is Appel & Ei een samenwerking met Sheltersuit gestart om gezamenlijk met alle Appel & Ei winkels ook een landelijk goed doel te steunen.