Winkels

Appel & Ei Zutphen

Welkom op de pagina van Appel & Ei Zutphen!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Zutphen, Laarstraat 23

Telefoon & mail

0575 76 91 37
zutphen@appelenei.nl

Openingstijden

Tweedehands Kleding ZUTPHEN

Winkelinformatie

Appel & Ei Zutphen heeft een ruim aanbod tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. Je vind de ruime winkel in de gezellige Laarstraat, tussen andere leuke creatieve winkels en horeca op loopafstand. En handig als je met de auto komt of veel komt inbrengen, parkeren kan voor de deur!

Openingstijden


Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

Goede vrijdag 10.00 – 17.30
Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren gesloten.

Appel & EI ZUTPHEN

Aangenaam

Wandel je de gezellige Appel & Ei Zutphen binnen, grote kans dat je Miranda in de winkel treft. Samen met het enthousiaste team staat zij garant voor mooie (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Neem je tijd om op je gemak rond te komen kijken en te passen, je bent van harte welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Zutphen geeft terug aan de maatschappij, zij ondersteunt hierbij verschillende lokale en landelijke initiatieven zoals het Vluchtelingenwerk, residentiële- en zorgvoorzieningen, en het COA.