Winkels

Appel & Ei Zutphen

Adres

Zutphen, Laarstraat 23

Telefoon & mail

0575 76 91 37
zutphen@appelenei.nl

Openingstijden

Tweedehands Kleding ZUTPHEN

Winkelinformatie

Appel & Ei Zutphen heeft een ruim aanbod tweedehands en nieuwe kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. Ook kun je er terecht voor unieke woonitems en leuke hebbedingen voor in huis. Appel & Ei Zutphen vind je aan de creatieve Laarstraat. Kleding brengen om te verkopen kan tijdens openingstijden, parkeren kan voor de deur!

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

Appel & EI ZUTPHEN

Ontmoet Maria

Maria is de eigenaresse van Appel & Ei Zutphen. Samen met haar team staat zij garant voor mooie nieuwe en zo goed als nieuwe (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Achter in de winkel kun je bovendien heerlijk rondstruinen tussen vintage kleding en woonaccessoires. Je bent van harte welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Zutphen geeft terug aan de maatschappij, zij ondersteunt hierbij verschillende lokale en landelijke initiatieven zoals het Vluchtelingenwerk, residentiële- en zorgvoorzieningen, en het COA.