Winkels

Appel & Ei Zutphen

Adres

Zutphen, Laarstraat 23

Telefoon & mail

0575 76 91 37
zutphen@appelenei.nl

Openingstijden

Tweedehands Kleding ZUTPHEN

Winkelinformatie

Appel & Ei Zutphen heeft een ruim aanbod tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. Ook kun je er terecht voor unieke woonaccessoires en leuke vintage hebbedingen voor jezelf of je huis. Je vind de ruime winkel aan de creatieve Laarstraat, tussen andere leuke winkels en een kop koffie of broodje op loopafstand. En handig als je met de auto komt of veel komt inbrengen, parkeren kan voor de deur!

Openingstijden


Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

 

Appel & EI ZUTPHEN

Aangenaam

Eigenaresse Maria is gek op (actuele en vintage) mode en staat samen met haar enthousiaste team garant voor mooie (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Achter in de winkel kun je bovendien heerlijk rondstruinen tussen vintage kleding en woonaccessoires. Neem je tijd om op je gemak rond te komen kijken en te passen, je bent van harte welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Zutphen geeft terug aan de maatschappij, zij ondersteunt hierbij verschillende lokale en landelijke initiatieven zoals het Vluchtelingenwerk, residentiële- en zorgvoorzieningen, en het COA.