Winkels

Appel & Ei Apeldoorn

Adres

Apeldoorn, Raadhuisplein 34

Telefoonnummer

055 737 02 07

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING APELDOORN

Winkelinformatie

Appel & Ei Apeldoorn bevindt zich in hartje centrum, op het gezellige Raadhuisplein. Vanuit de parkeergarage (op slechts 140 meter afstand), wandel je over het Marktplein de stad in en loopt automatisch langs Appel & Ei, pal tegenover Eetcafé Fijn in de kelder van het Oude Raadhuis. Kleding inbrengen? Dat kan zonder afspraak, gewoon tijdens openingstijden.

Openingstijden

Maandag 11:30 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 9:30 – 17:00

APELDOORN, Raadhuisplein 34

Ontmoet Griet

Griet is de eigenaresse van Appel & Ei Apeldoorn. Samen met haar man Henry en haar team heeft ze de winkel verbouwd tot een fijne plek waar je gemakkelijk binnenstapt. Je vindt er mooie merken voor dames en heren, zowel kleding en schoenen als accessoires met een verhaal. Het verhaal heeft vaak iets te maken met Uganda, waar Griet met haar stichting bouwt aan de toekomst van kinderen met een beperking.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”