Winkels

Appel & Ei Leiden

Adres

Leiden, Haarlemmerstraat 245

Telefoonnummer

Volgt!

Openingstijden

Leiden, Haarlemmerstraat 245

Winkelinformatie

Leiden is een stad vol mooie monumenten, grachten, steegjes, hofjes en verrassende winkels. Echt een stad om doorheen te dwalen.

Appel & Ei Leiden opent haar deuren op zaterdag 9 maart a.s. aan de gezellige Haarlemmerstraat.  Je kunt er terecht voor tweedehands (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Parkeren kan nabij en tot 11:00 zelfs voor de deur. Handig als je kleding wilt komen brengen. We verkopen het graag voor je!

Openingstijden

Vanaf 9 maart
Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Koopavond donderdag tot 21:00
Zaterdag van 10:00 – 17:00
Koopzondag van 12:00 tot 17:00

Tweedehands kleding Leiden

ONTMOET Arda

Arda is het gezicht van Appel & Ei Leiden. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires. Dagelijks nieuwe inbreng zorgt ook hier elke dag voor nieuwe ontdekkingen. Welkom!

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Leiden sponsort lokale projecten zoals Stichting Blijf Van Mijn Lijf Huis en de Kledingbank die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.