Winkels

Appel & Ei Doetinchem

Adres

Doetinchem, Kapoeniestraat 14-16

Telefoonnummer

00314 32 66 70

Openingstijden

DOETINCHEM, Korte kAPOENIESTRAAT 14-16

Winkelinformatie

Appel & Ei Doetinchem heeft een ruime selectie tweedehands en nieuwe kleding, tassen en accessoires voor dames, heren en kids. De winkel ligt in de binnenstad, vlakbij het kerkplein met restaurants, cafés met terrassen en schouwburg Amphion. Parkeren in het centrum is meestal gemakkelijk en tot 11:00 uur mag je met de auto voor de deur komen.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Koopavond vrijdag tot 21:00
Zaterdag van 10:00 – 17:00

DOETINCHEM, KAPOENIESTRAAT 14-16

ONTMOET ARDA

Gemeente Doetinchem heeft een uitgebreid aanbod van culturele activiteiten. Een dagje naar de film, een theatervoorstelling bijwonen, kastelen bezoeken – alles is mogelijk. En het is natuurlijk een goed winkelgebied. Arda Palm runt haar Appel & Ei-winkel in Doetinchem al ruim vijf jaar met veel plezier. Appel & Ei is een begrip in de regio, een fijne plek voor jong en oud om gezellig te shoppen en een koopje te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Doetinchem geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening is er ruim 16000 kilo kleding geschonken aan onder andere vrouwenopvangcentra (blijf-van-mijn-lijfhuizen ) en het COA De Kruisberg in Doetinchem.