Winkels

Appel & Ei Enschede

Adres

Enschede, Marktstraat 10b

Telefoonnummer

053 737 02 47

Openingstijden

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Winkelinformatie

Appel & Ei Enschede heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen. De winkel ligt in de binnenstad, vlakbij de ‘Oude Markt’ – het plein met de restaurants, cafés met terrassen en het Muziekkwartier. Parkeren kan nabij. In de ochtend kun je zelfs met de auto voor de deur komen.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Koopavond op donderdag tot 21:00
Zaterdag van 10:00 – 17:00

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Ontmoet Willeke

Enschede is een ondernemende, sportieve en tolerante leefstad met een internationaal erkende universiteit en het gezelligste horecaplein van Nederland. In het mooie, grote pand midden in de stad wordt er dagelijks door Willeke en haar team met liefde en passie de mooiste kleding en mode-artikelen voor u geselecteerd en gepresenteerd.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Enschede geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening in maart 2015 is er ruim 4000 kilo kleding geschonken aan de kerkelijke stichting ‘Oost-Europa’ die kleding levert op plekken waar deze het hardst nodig is.