Winkels

Appel & Ei WINTERSWIJK

Adres

Winterswijk, Misterstraat 57

Telefoonnummer

0543 –  769 089

Openingstijden

Winterswijk, Misterstraat 57

Winkelinformatie

Appel & Ei Winterswijk gaat open op zaterdag 11 november 2017. Uw winterkleding kunt u voor verkoop inbrengen vanaf 01 november. We  zien u graag in onze winkel aan de gezellige Misterstraat. Parkeren is gratis en kan voor de deur!

Openingstijden

vanaf 11 november

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

Winterswijk, Misterstraat 57

ONTMOET Petra

Winterswijk is de plek waar schilder Piet Mondriaan zijn passie voor schilderen ontdekte. De winkel ligt midden in het gezellige centrum waar je een leuke mix vindt van ketens en lokale winkeliers, een bruisende zaterdagmarkt en volop horeca. Het gezicht van de Appel & Ei winkel in Winterswijk is Petra. Met haar enthousiasme en passie voor mode zorgt zij ervoor dat je met een glimlach én een stijlvolle outfit de winkel verlaat.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Winterswijk zoekt momenteel nog naar lokale projecten die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding. Bij interesse kun je contact opnemen met het hoofdkantoor via bovenstaand telefoonnummer.