Winkels

Appel & Ei Zutphen

Adres

Zutphen, Laarstraat 23

Telefoonnummer

0575 76 91 37

Openingstijden

ZUTPHEN, LAARSTRAAT 23

Winkelinformatie

Appel & Ei Zutphen heeft een ruim aanbod in tweedehands en nieuwe kleding, accessoires en schoenen voor zowel dames en heren. Daarnaast verkopen zij unieke woonitems en leuke hebbedingen voor in huis. Appel & Ei Zutphen is gelegen aan de creatieve Laarstraat, waar je een mix van winkels, horeca, galeries en cultuur vindt. Parkeren kan voor de deur en het centraal station is op loopafstand.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

ZUTPHEN, LAARSTRAAT 23

Ontmoet Maria

Zutphen is een historische stad aan de IJssel met kenmerkende gebouwen, verschillende musea en vele hofjes met allerlei leuke winkels en restaurants. Een aantal evenementen die je niet wilt missen zijn het Chocoladefestival, het Montmartre en de Bokbierdag. Maria is het gezicht van Appel & Ei Zutphen, zij heet je van harte welkom en helpt je graag bij het uitzoeken van een leuke outfit!

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Zutphen geeft terug aan de maatschappij, zij ondersteunt hierbij verschillende lokale en landelijke initiatieven zoals het Vluchtelingenwerk, residentiële- en zorgvoorzieningen, en het COA.