Winkels

Appel & Ei Zwolle

Adres

Zwolle, Eiland 5

Telefoonnummer

038 338 0864

Openingstijden

ZWOLLE, EILAND 5

Winkelinformatie

Appel & Ei Zwolle heeft de leukste tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. De winkel ligt midden in het eigenzinnige, gezellige en creatieve deel van het centrum met een mix van verschillende winkels, horeca, galeries en cultuur. Om de hoek zit Waanders In de Broeren, een prachtige boekhandel gevestigd in een gerenoveerde kerk.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

ZWOLLE, EILAND 5

ONTMOET GRIET

Griet is het gezicht van Appel & Ei Zwolle en Deventer. Samen met haar enthousiaste team presenteert zij op laagdrempelige wijze mooie kleding, hippe tassen en eigentijdse accessoires. Doordat het assortiment dagelijks wisselt, is het gemakkelijk om iets unieks te scoren. Griet steunt vanuit haar stichting, Griet’s Oogappeltjes, mooie projecten in Uganda. Kleding die over is uit de winkels, en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Zwolle geeft terug aan de maatschappij en werkt al sinds de opening samen met Wings Of Support. Deze stichting is opgezet door KLM-medewerkers, sponsort projecten en verleent rechtstreekse, kleinschalige hulp aan kinderen in landen over de hele wereld.