Winkels

Appel & Ei Deventer

Adres

Deventer, Kleine Overstraat 36

Telefoonnummer

0570 67 20 81

Openingstijden

DEVENTER, KLEINE OVERSTRAAT 36

Winkelinformatie

Appel & Ei Deventer heeft een afwisselend assortiment tweedehands kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. De winkel ligt midden in het gezellige, eigenzinnige deel van het centrum met gezellige straatjes en een mix van winkels, horeca en galerieën. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan gewoon tijdens openingstijden, zonder afspraak. Parkeren kan kort voor de deur, in de stad of aan de overkant van de IJssel, vanwaar je met een pontje naar het centrum wordt gebracht.

Openingstijden

I.v.m. het Coronavirus zijn wij tot nader order gesloten.

We hopen snel weer te kunnen schakelen naar onze reguliere openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

DEVENTER, KLEINE OVERSTRAAT 36

ONTMOET GRIET

Deventer staat bekend om haar historische stadscentrum, de Deventer Boekenmarkt (de grootste van Europa) en het Dickens Festijn. Griet is het gezicht van Appel & Ei Deventer. Samen met haar enthousiaste team presenteert zij op laagdrempelige wijze mooie kleding, hippe tassen en accessoires. Doordat het assortiment dagelijks wisselt, is het gemakkelijk om elke keer weer iets unieks te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”