Winkels

Appel & Ei Deventer

Adres

Deventer, Kleine Overstraat 36

Telefoon & mail

0570 67 20 81
deventer@appelenei.nl

Openingstijden

DEVENTER, KLEINE OVERSTRAAT 36

Winkelinformatie

Appel & Ei Deventer vind je midden in het gezellige, eigenzinnige deel van het centrum met gezellige straatjes en een mix van winkels, horeca en galerieën. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan gewoon tijdens openingstijden, zonder afspraak. Parkeren kan kort voor de deur, om de hoek of aan de overkant van de IJssel, vanwaar je met een pontje naar het centrum wordt gebracht. Per 27 februari 2021 verhuist de winkel naar een groter pand in de Engestraat 15 in Deventer!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Elke 1e zondag van de maand 13:00 – 17:00

APPEL & EI DEVENTER

AANGENAAM

Wandel je de gezellige Appel & Ei Deventer binnen, grote kans dat je Herma in de winkel treft. Ze helpt je graag iets moois te vinden en ook met het zorgvuldig selecteren van je inbreng! Iets leuks gezien maar geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”