INBRENGEN & VERKOPEN

WAT ZOEKEN WIJ

Het is simpel: wij verkopen de geweldige spullen in je kast die je niet meer draagt. Of het nu die jurk is die je wel mooi vindt maar niet echt meer past, de broek die je steeds vergeet te laten verstellen, of een shirt dat niet jouw smaak is –  breng het naar Appel & Ei en ontvang er euro’s ervoor terug. Ook voor uw zakelijke partijen

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Inbrengen

Je kunt op ieder moment van de dag tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kijk op de winkelpagina voor de specifieke openingstijden. Meer informatie over het inbrengen vind je bij onze vragen & antwoorden.

Hoe werkt het

Verkopen

Onze klanten kopen uitsluitend kleding die er als nieuw uitziet. Breng dus alleen voormalig favoriete artikelen die je niet meer draagt. Neem ons vijfstappenplan goed door, dan zien we je graag met jouw inbreng in onze winkel en kun je snel je eerste euro’s verdienen.

Inbrengen / Verkopen

Wat je ontvangt

Nadat de verkoopperiode verstreken is krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs contant van ons uitbetaald.

40-rondje

Contant

Nadat de verkoopperiode is verstreken krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. Het opgebouwde tegoed betalen we contant aan je uit in de winkel of maken we over naar je bankrekening.

Inbrengen/verkopen

Wat zoeken wij

Fris & Schoon

Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. We kunnen alleen schone, onbevlekte en reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds

Onze klanten willen stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie

Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.