INBRENGEN & VERKOPEN

TWEEDEHANDS KLEDING

Onze klanten kopen uitsluitend kleding die er als nieuw uitziet. Breng dus alleen voormalig favoriete artikelen die je niet meer draagt. We hebben liever één tas met mooie spullen dan een bulkpartij kleding. Neem ons vijfstappenplan goed door, dan zien we je graag met jouw inbreng in onze winkel en kun je snel je eerste euro’s verdienen.

Hoe werkt het

Inbrengen

Je kunt op ieder moment van de dag tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kijk op de winkelpagina voor de specifieke openingstijden. Meer informatie over het inbrengen vind je bij onze vragen & antwoorden. In het kort? Zo werkt het!

Hoe werkt het

Verkopen

Inbrengen / Verkopen

Wat je ontvangt

Nadat de verkoopperiode verstreken is krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs contant van ons uitbetaald.

40-rondje

Contant

Nadat de verkoopperiode is verstreken krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. Het opgebouwde tegoed betalen we contant aan je uit in de winkel of maken we over naar je bankrekening.

Inbrengen/verkopen

Wat zoeken wij

Fris & Schoon

Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. We kunnen alleen schone, onbevlekte en reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds

Onze klanten willen stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie

Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.