Winkels

Appel & Ei WINTERSWIJK

Adres

Winterswijk, Misterstraat 57

Telefoon & mail

0543  769 089
winterswijk@appelenei.nl

Openingstijden

Winterswijk, Misterstraat 57

Winkelinformatie

Appel & Ei Winterswijk heeft een ruim assortiment dames-en herenkleding. U vindt de winkel aan de gezellige Misterstraat. Parkeren is gratis en kan voor de deur! Kleding inbrengen? Ook dat kan gewoon tijdens openingstijden, zonder afspraak.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00
Koopzondag 12:00 – 17:00
(laatste zondag van de maand)

Peet

Winterswijk, Misterstraat 57

ONTMOET Petra

Winterswijk is de plek waar schilder Piet Mondriaan zijn passie voor schilderen ontdekte. De winkel ligt midden in het gezellige centrum waar je een leuke mix vindt van ketens en lokale winkeliers, een bruisende zaterdagmarkt en volop horeca. Het gezicht van de Appel & Ei winkel in Winterswijk is Petra. Met haar enthousiasme en passie voor mode zorgt zij ervoor dat je met een glimlach én een stijlvolle outfit de winkel verlaat.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Winterswijk sponsort de Kledingbank in Winterswijk  met goede kleding. Deze kleding, welke niet verkocht is in de winkel, mogen wij van onze klanten aan een goed doel schenken. Wij zijn onze klanten hier dankbaar voor.