Winkels

Appel & Ei WINTERSWIJK

Welkom op de pagina van Appel & Ei Winterswijk!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Winterswijk, Misterstraat 57

Telefoon & mail

0543 769 089

winterswijk@appelenei.nl

Openingstijden

Winterswijk, Misterstraat 57

Winkelinformatie

Appel & Ei Winterswijk heeft een ruim assortiment actuele dames- en herenkleding. Je vind de winkel aan de gezellige Misterstraat, de winkelstraat van Winterswijk. Parkeren is gratis en kan op de ruime parkeerplaats bijna voor de deur! Kleding inbrengen? Ook dat kan gewoon tijdens openingstijden, zonder afspraak.

Openingstijden


Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Elke laatste zondag van de maand 12:00 – 17:00

17 december koopzondag van 12 – 17 uur
24 december koopzondag van 11 – 16 uur
25, 26, 31 december en 1 januari gesloten.

PETRA

Appel & Ei Winterswijk

Aangenaam

Je vindt Appel & Ei Winterswijk middenin het gezellige centrum tussen een leuke mix van ketens en lokale winkeliers, een bruisende zaterdagmarkt en volop horeca. Eigenaresse Petra zorgt er samen met haar team en passie voor mode voor dat je met een glimlach én een stijlvolle betaalbare outfit de winkel verlaat.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Winterswijk sponsort de Kledingbank in Winterswijk  met goede kleding. Deze kleding, welke niet verkocht is in de winkel, mogen wij van onze klanten aan een goed doel schenken. Wij zijn onze klanten hier dankbaar voor.