Winkels

Appel & Ei Den Bosch

Welkom op de pagina van Appel & Ei Den Bosch!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[ย  KLANTPORTAALย  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Den Bosch, Vughterstraat 38

Telefoon & mail

073 – 737 0007
denbosch@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING DEN BOSCH

Winkelinformatie

De nieuwste Appel & Ei vind je aan de Vughterstraat in het centrum van Den Bosch. De winkel ligt vlakbij de Markt, het Design Museum (voorheen Stedelijk Museum), het Noordbrabants Museum en parkeergarage Wolvenhoek.
Ook je kleding bij ons verkopen? Brengen kan zonder afspraak, gewoon tijdens openingstijden.

Openingstijden


Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Appel & Ei Den Bosch

Aangenaam

Petra is de eigenaresse van Appel & Ei Den Bosch. Naast deze nieuwste Appel & Ei is zij ook de eigenaresse van Appel & Ei in Winterswijk. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie dames- en herenkleding, schoenen en accessoires. Dagelijks nieuwe inbreng zorgt ook hier elke dag voor nieuwe ontdekkingen. Welkom!

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei sponsort onder meer de lokale kledingbank met kleding die na de verkoopperiode niet verkocht is. Ook de items die niet geschikt zijn voor verkoop, maar nog wel in prima staat, gaan naar het goede doel.