onze winkels

Appel & Ei Nijmegen

ADRES

Nijmegen, Augustijnenstraat 39

TELEFOONNUMMER

024 679 3633

openingstijden

Tweedehands kleding Nijmegen

WINKELINFORMATIE

Appel & Ei Nijmegen heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames- en heren. De winkel ligt precies tussen de beroemde moderne Marikenstraat en de oude Lange Hezelstraat, met nog veel meer leuke winkels en gezellige horeca. Parkeren kan vlakbij de winkel en er is een bushalte voor de deur.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Appel & Ei Nijmegen

ONTMOET LENNY

Lenny is het gezicht van Appel & Ei Nijmegen. Samen met haar team staat zij met veel enthousiasme garant voor mooie kleding, schoenen en accessoires. Een dagelijks wisselend assortiment voor zowel dames als heren zorgt voor steeds weer nieuwe ontdekkingen. Lenny steunt een aantal goede doelen in de regio. Niet verkochte kleding kan worden gedoneerd en komt zodoende goed terecht.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

TERUGGEVEN

Appel & Ei Nijmegen sponsort lokale projecten zoals Stichting Stijlvol Solliciteren, een vrijwilligersorganisatie die gratis kleding en sollicitatieadvies geeft aan de minima, en Kledingbank Nijmegen, die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.