onze winkels

Appel & Ei Nijmegen

ADRES

Nijmegen, Augustijnenstraat 39

TELEFOONNUMMER

024 679 3633
nijmegen@appelenei.nl

openingstijden

Tweedehands kleding Nijmegen

WINKELINFORMATIE

Appel & Ei Nijmegen heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames- en heren. De winkel ligt precies tussen de beroemde moderne Marikenstraat en de oude Lange Hezelstraat, met nog veel meer leuke winkels en gezellige horeca. Parkeren kan vlakbij de winkel en er is een bushalte voor de deur.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:00

 

Appel & Ei Nijmegen

Aangenaam

Griet is de eigenaresse van Appel & Ei Nijmegen. Samen met haar team staat zij met veel enthousiasme garant voor de mooiste tweedehands kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Het ruime assortiment wordt dagelijks aangevuld en zorgt voor steeds weer nieuwe ontdekkingen. Met de niet verkochte kleding steunt de winkel de Stichting Griet’s Oogappeltjes, een stichting die bouwt aan de toekomst van kinderen met een beperking in Uganda.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

TERUGGEVEN

Appel & Ei Nijmegen sponsort lokale projecten zoals Stichting Stijlvol Solliciteren, een vrijwilligersorganisatie die gratis kleding en sollicitatieadvies geeft aan de minima, en Kledingbank Nijmegen, die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.