onze winkels

Appel & Ei Nijmegen

ADRES

Nijmegen, Augustijnenstraat 39

TELEFOONNUMMER

024 679 3633

openingstijden

Tweedehands kleding Nijmegen

WINKELINFORMATIE

Appel & Ei Nijmegen heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames- en heren. De winkel ligt precies tussen de beroemde moderne Marikenstraat en de oude Lange Hezelstraat, omringt met vele (tweedehands) modezaken. Parkeren kan nabij, bushalte voor de deur. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden.

OPENINGSTIJDEN

I.v.m. het Coronavirus zijn wij tot nader order gesloten.

We hopen snel weer te kunnen schakelen naar onze reguliere openingstijden:

Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag t/m zaterdag 12:00 – 17:00
Zondag gesloten

 

Appel & Ei Nijmegen

ONTMOET LENNY

Lenny is het gezicht van Appel & Ei Nijmegen. Samen met haar team staat zij garant voor mooie kleding, hippe tassen en eigentijdse accessoires. Een dagelijks wisselend assortiment zorgt voor steeds weer nieuwe ontdekkingen. Lenny steunt een aantal goede doelen in de regio. Niet verkochte kleding kan worden gedoneerd en komt zodoende goed terecht. Zij treft u graag in haar winkel.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

DUURZAAM ONDERNEMEN

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

TERUGGEVEN

Appel & Ei Nijmegen sponsort lokale projecten zoals Stichting Stijlvol Solliciteren, een vrijwilligersorganisatie die gratis kleding en sollicitatieadvies geeft aan de minima, en Kledingbank Nijmegen, die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.