onze winkels

Appel & Ei Nijmegen

ADRES

Nijmegen, Augustijnenstraat 39

TELEFOONNUMMER

024 679 3633
nijmegen@appelenei.nl

openingstijden

Tweedehands kleding Nijmegen

WINKELINFORMATIE

Appel & Ei Nijmegen heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding voor dames- en heren. De winkel ligt precies tussen de beroemde moderne Marikenstraat en de oude Lange Hezelstraat, met nog veel meer leuke winkels en gezellige horeca. Parkeren kan vlakbij de winkel en er is een bushalte voor de deur.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Koopzondag 13:00-17:00

   Koningsdag open 10:00 – 17:30
2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag open 13:00-17:00

 

Appel & Ei Nijmegen

Aangenaam

Griet is de eigenaresse van Appel & Ei Nijmegen. Samen met haar team staat zij met veel enthousiasme garant voor de mooiste tweedehands kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Het ruime assortiment wordt dagelijks aangevuld en zorgt voor steeds weer nieuwe ontdekkingen. Met de niet verkochte kleding steunt de winkel de Stichting Griet’s Oogappeltjes, een stichting die bouwt aan de toekomst van kinderen met een beperking in Uganda.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

GOEDE DOEL

TERUGGEVEN

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”