INBRENGEN & VERKOPEN

alleen de allermooiste items

Wil je kleding komen inbrengen? Leuk!
Breng ons je mooiste items, gewassen en gestreken in een stevige tas.

We zijn kritisch in wat we verkopen, of het nou tweedehands is of nieuw. Niet alles wat er nog “goed” uitziet kunnen we verkopen, we hebben alleen ruimte voor de items waar het meeste vraag naar is in de winkel. Dat betekent niet dat een item ‘niet mooi genoeg’ is, maar dat sommige items gewoon niet verkocht worden in de winkel omdat er geen vraag naar is. Kom je een eerste keer inbrengen? Breng dan één tas met echt alleen je allermooiste items en we verkopen ze graag voor je!

Hoe werkt het

Verkopen

We verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Dus wandel kritisch door je kast en breng alleen de mooie actuele items die je niet (meer) draagt.

Hoe werkt het

Inbrengen

Je kunt tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Kijk op de winkelpagina voor de openingstijden van een Appel & Ei bij jou in de buurt. Je kleding wordt binnen twee weken geselecteerd en hangt vervolgens maximaal zes weken in de winkel.

40-rondje

kleding verkocht?

dit is voor jou

Nadat de verkoopperiode is verstreken en je items zijn verkocht, krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. Het opgebouwde tegoed kan je komen ophalen in de winkel. Wil je liever dat we het naar je overmaken? Geen punt! Van te voren geef je aan of je evt. niet verkochte kleding terug wilt of dat we het mogen doneren aan een goed doel.

inbrengen & verkopen

waar moet je op letten?

Fris & Schoon

Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. We kunnen alleen schone, onbevlekte en (k)reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds

Onze klanten willen stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan twee seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie

Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.