INBRENGEN & VERKOPEN

Je kleding is geld waard

Een kast vol kleding die je niet (meer) draagt? Schoenen die je nooit aanhebt omdat ze toch niet zo lekker zitten? Vijf mooie tassen terwijl je er maar een gebruikt? Wij verkopen ze graag voor je. Lees hieronder verder en dan zien we je graag met jouw inbreng in een van onze winkels!

Hoe werkt het

Verkopen

We verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Dus wandel kritisch door je kast en breng alleen de mooie actuele items die je niet (meer) draagt.

Hoe werkt het

Inbrengen

Je kunt tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Kijk op de winkelpagina voor de specifieke openingstijden. Je kleding wordt binnen 2 weken geselecteerd en hangt vervolgens 6 weken in de winkel. In het kort?
Zo werkt het! 

verkopen we jouw kleding?

Wat je ontvangt

40-rondje

eerlijk delen

Nadat de verkoopperiode is verstreken en je items zijn verkocht, krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. Het opgebouwde tegoed kan je komen ophalen in de winkel. Wil je liever dat we het naar je overmaken? Geen punt!

inbrengen & verkopen

waar moet je op letten?

Fris & Schoon

Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. We kunnen alleen schone, onbevlekte en (k)reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds

Onze klanten willen stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie

Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.