Winkels

Appel & Ei Gouda

Adres

Gouda, Korte Tiendeweg 18

Telefoon & mail

0182 60 75 40
gouda@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING GOUDA

Winkelinformatie

Appel & Ei Gouda vind je in de leukste winkelstraat van Gouda, vlakbij verschillende horeca en het gezellige marktplein, met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Ook mooie merken in je kast die je niet meer draagt?ย Je kunt je kleding brengenย tijdens openingstijden. We verkopen het graag voor je!

Openingstijden

Maandag 13:00 โ€“ 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 โ€“ 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag gesloten

Appel & Ei Gouda

Aangenaam

Als je bij Appel & Ei komt, grote kans dat je eigenaresse Sanne in de winkel treft. Samen met haar team zorgt ze dat alleen de allermooiste items in de winkel hangen en helpt ze je graag met je inbreng of om iets moois te vinden! Er worden dagelijks ruim 100 (als) nieuwe items aan het assortiment toegevoegd, dus neem lekker de tijd om op je gemak rond te kijken. Geen zin of tijd om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Gouda sponsort verschillende (lokale) goede doelen zoals de Kledingbank. Zo komt ook de kleding die niet verkocht is goed terecht.