Winkels

Appel & Ei Gouda

Adres

Gouda, Korte Tiendeweg 18

Telefoon & mail

0182 60 75 40
gouda@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING GOUDA

Winkelinformatie

Appel & Ei Gouda vind je in de leukste winkelstraat van Gouda, vlakbij verschillende horeca en het gezellige marktplein, met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Ook mooie merken in je kast die je niet meer draagt? Je kunt je kleding brengen tijdens openingstijden. We verkopen het graag voor je!

Openingstijden

Openingstijden vanaf 4 maart*
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

*uitsluitend op afspraak

Appel & Ei Gouda

Aangenaam

Als je bij Appel & Ei komt, grote kans dat je eigenaresse Cerena in de winkel treft. Samen met haar team zorgt ze dat alleen de allermooiste items in de winkel hangen en helpt ze je graag met je inbreng of om iets moois te vinden! Er worden dagelijks ruim 100 (als) nieuwe items aan het assortiment toegevoegd, dus neem lekker de tijd om op je gemak rond te kijken. Geen zin of tijd om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Gouda sponsort lokale projecten zoals de Kledingbank, die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.