Welkom bij Appel & Ei

tweedehands kleding

Onze winkels zijn tot en met 9 februari gesloten. Ondertussen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor een mooie voorjaarscollectie. Heb jij ook nog mooie voorjaarsitems (m/v) voor ons? Leuke schoenen, tassen of accessoires die er nog als nieuw uitzien? We kijken er enorm naar uit ze voor je te gaan verkopen zodra we weer open zijn!
Tot die tijd, pas goed op jezelf en elkaar.

tweedehands kleding

kopen & verkopen

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden!

Tweedehands

Als nieuw

Wij verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Twijfel je of jouw items geschikt zijn om bij ons te verkopen? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Fris, schoon en actueel

wat zoeken wij

Tweedehands wil niet zeggen tweederangs. Als je bij Appel & Ei komt winkelen zal je niet zien dat kleding eerder is gedragen, behalve aan de prijs. Zorg dus altijd dat kleding die je wilt verkopen er als nieuw uitziet en schoon en gestreken is.

Over ons

Blogs over Appel & Ei