Welkom bij Appel & Ei

veilig winkelen

We verwelkomen je graag in een van onze winkels!
Vanzelfsprekend met de nodige voorzorgsmaatregelen; kom niet naar de winkel als je verkouden bent, houd afstand en gebruik een mandje zodat we kunnen zien hoeveel klanten er in de winkel zijn. Ook staat er desinfecterende gel klaar en vragen we je per pin of contactloos te betalen. Zo houden we het veilig voor iedereen.  Kijk op de winkelpagina voor de openingstijden van de vestiging bij jou in de buurt.

tweedehands kleding

kopen & verkopen

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden!

Tweedehands

Als nieuw

Wij verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Twijfel je of jouw items geschikt zijn om bij ons te verkopen? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Fris, schoon en actueel

wat zoeken wij

Tweedehands wil niet zeggen tweederangs. Als je bij Appel & Ei komt winkelen zal je niet zien dat kleding eerder is gedragen, behalve aan de prijs. Zorg dus altijd dat kleding die je wilt verkopen er als nieuw uitziet en schoon en gestreken is.

Over ons

Blogs over Appel & Ei