BELANGRIJK NIEUWS

WE ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Lieve klanten en inbrengers,

I.v.m. het Coronavirus zijn onze winkels tot nader order gesloten.

Heb je onlangs kleding gebracht? De termijnen schuiven dan automatisch door. Heb je bij het inbrengen aangegeven kleding die niet verkocht of geschikt is terug te willen? Dan bewaren we dat voor je.

We houden je op de hoogte zodra we weten wanneer we weer opengaan, via de nieuwsbrief en Facebook en Instagram. We hopen jou en je mooie inbreng weer snel te kunnen verwelkomen in onze winkels.

Tot die tijd, pas goed op jezelf en elkaar.

tweedehands kleding

kopen & verkopen

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden!

Tweedehands

Als nieuw

Wij verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Twijfel je of jouw items geschikt zijn om bij ons te verkopen? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Fris, schoon en actueel

wat zoeken wij

Tweedehands wil niet zeggen tweederangs. Als je bij Appel & Ei komt winkelen zal je niet zien dat kleding eerder is gedragen, behalve aan de prijs. Zorg dus altijd dat kleding die je wilt verkopen er als nieuw uitziet en schoon en gestreken is.

Over ons

Blogs over Appel & Ei

Volg Appel & Ei op Instagram

@AppelenEi