Welkom bij Appel & Ei

tweedehands kleding

Je bent op afspraak van harte welkom bij Appel & Ei! Je kunt je winkelbezoek eenvoudig plannen via de button ‘afspraak maken’ op deze website. Door je bezoekmoment van tevoren in te plannen, ben je er zeker van dat je veilig kunt komen winkelen wanneer het jou uitkomt!

 

tweedehands kleding

kopen & verkopen

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden!

Tweedehands

Als nieuw

Wij verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Twijfel je of jouw items geschikt zijn om bij ons te verkopen? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Fris, schoon en actueel

wat zoeken wij

Tweedehands wil niet zeggen tweederangs. Als je bij Appel & Ei komt winkelen zal je niet zien dat kleding eerder is gedragen, behalve aan de prijs. Zorg dus altijd dat kleding die je wilt verkopen er als nieuw uitziet en schoon en gestreken is.

Appel & Ei Blog

Over tweedehands kleding en meer