Winkels

Appel & Ei Leiden

Adres

Leiden, Haarlemmerstraat 245

Telefoon & mail

071 542 66 15
leiden@appelenei.nl

Openingstijden

Leiden, Haarlemmerstraat 245

Winkelinformatie

Leiden is een stad vol mooie monumenten, grachten, steegjes, hofjes en verrassende winkels. Echt een stad om doorheen te dwalen.

Appel & Ei Leiden vind je aan de gezellige Haarlemmerstraat.  Je kunt er terecht voor tweedehands (merk)kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Parkeren kan nabij en tot 11:00 zelfs voor de deur (inrijden vanaf de Pelikaanstraat). Handig als je kleding wilt komen brengen. We verkopen het graag voor je!

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren gesloten.

Appel & Ei Leiden

Aangenaam

Als je bij Appel & Ei komt winkelen, heb je grote kans dat je Ewelina of Sanne in de winkel treft. Zij helpen je graag met je inbreng of om iets moois te vinden! Zij geven je graag advies en zorgen dat er dagelijks meer dan 100 (als) nieuwe items in de winkel komen te hangen, dus je doet altijd weer nieuwe ontdekkingen. Welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Leiden sponsort lokale projecten zoals Stichting Blijf Van Mijn Lijf Huis en de Kledingbank die mensen die dat hard nodig hebben voorziet in de basisbehoefte van kleding.