Winkels

Appel & Ei VEENENDAAL

Welkom op de pagina van Appel & Ei Veenendaal!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[ย  KLANTPORTAALย  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Veenendaal, Brouwersgracht 232

Telefoon & mail

0318 796 018

veenendaal@appelenei.nl

Openingstijden (vanaf 3 feb.)

Veenendaal, Brouwersgracht 232

Winkelinformatie

Appel & Ei Veenendaal heeft een ruim assortiment actuele dames- en herenkleding. Je vind de winkel aan de gezellige Brouwersgracht 232 in Veenendaal. Kleding inbrengen? Dat kan gewoon tijdens openingstijden, zonder afspraak.

Openingstijden


Zondag en maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

Hemelvaart en Pinksteren gesloten

Schermafbeelding 2024-02-22 150137

Appel & Ei Veenendaal

Aangenaam

Petra staat samen met collegaโ€™s garant voor een uitgebreid kledingassortiment voor dames en heren. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen! Dagelijks nieuwe inbreng zorgt elke dag weer voor nieuwe ontdekkingen. Geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Eiย  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Winterswijk sponsort de Kledingbank in Winterswijk ย met goede kleding. Deze kleding, welke niet verkocht is in de winkel, mogen wij van onze klanten aan een goed doel schenken. Wij zijn onze klanten hier dankbaar voor.