goudappeltjes

de Echte pareltjes

We zijn kritisch in wat we verkopen, of het nou tweedehands is of nieuw. De échte pareltjes verzamelen we onder de naam Goudappeltjes.

WAT

Wauw-factor

Wat zijn goudappeltjes?

Goudappeltjes hebben stuk voor stuk de ‘Wauw-factor’ en krijgen een speciaal plekje in onze winkels, met voldoende ruimte, een mooie hanger en Goudappeltjes-label. Je hoeft voor deze items niet alle rekken te doorzoeken, maar ziet ze in een oogopslag. Een Goudappeltje is dan altijd ook een item van een high-end merk, nieuw of als nieuw, van bijvoorbeeld Marc Cain, Cambio, Michael Kors, Moscow, Aaiko, Gustav, Liebeskind, Goosecraft etc.

kennis en kunde

Betrouwbaar prijzen

We hebben de kennis en kunde in huis om deze items op een juiste waarde te prijzen. We blijven ons concept trouw; een plek waar je voor relatief weinig geld echt iets moois kunt kopen, maar het moet voor onze inbrengers uiteraard ook interessant zijn deze pareltjes bij ons te blijven brengen. We verkopen ze graag voor je!

particulier of bedrijf

Kom langs of maak een afspraak

Heb je als particulier of namens je winkel of bedrijf Goudappeltjes voor ons? Kom dan gerust tijdens openingstijden langs in een van onze winkels. Twijfel je over de actualiteit, merken of prijzen van je merkitems of ben je gewoon benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!