Winkels

Appel & Ei Breda

Welkom op de pagina van Appel & Ei Breda!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[ย  KLANTPORTAALย  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Breda, Tolbrugstraat 13

Telefoon & mail

076 532 04 78
breda@appelenei.nl

Openingstijden

Tweedehands kleding Breda

Winkelinformatie

Appel & Ei Breda vind je aan de Tolbrugstraat, in het verlengde van de Lange Brugstraat, met de haven en diverse horecagelegenheden om de hoek. Net als het overdekte winkelcentrum De Barones, met naastgelegen parkeergarage.ย Kleding brengen om er te verkopen kan zonder afspraak, tijdens openingstijden.

Openingstijden


Maandag 13.00 – 17.30
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30
Zondag 12.00 – 17.00

Zondag 6 oktober i.v.m. Singelloop verplicht gesloten

ingrid

Appel & Ei Breda

Aangenaam

Ingrid is de eigenaresse van Appel & Ei Breda. Samen met haar team zorgt ze dat elke dag de mooiste items voor je worden geselecteerd. Dankzij dagelijks nieuwe inbreng van mooie tweedehands kleding, schoenen en tassen voor dames en heren, is een koopje scoren altijd gemakkelijk! Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen!

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Breda sponsort diverse lokale projecten met kleding niet verkocht is. Ook Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen, kon al diverse keren een mooi bedrag in ontvangst nemen.