Over ons

Geschiedenis

De leukste tweedehandskledingwinkel starten – dat was het idee van Arda Palm in 2001. ‘Gave kleding voor lage prijzen.’ Het concept sloeg aan en de winkel in Leiden werd succesvol. Appel & Ei werd, en is nog steeds, een leuke plek voor jong en oud om gezellig te shoppen en een koopje te scoren.

TINY_4213.VIERKANT

Over ons

Samen werken

In 2010 verhuist Arda Palm naar de Achterhoek en opent een nieuwe Appel & Ei in Doetinchem. Het blije gevoel dat zij en haar klanten ervaren vormt voor Arda de belangrijkste reden om het winkelconcept te willen gaan delen.

over ons

samen groeien

Vanwege de te grote afstand wordt de winkel in Leiden verkocht en samen met Rocco van der Boog, die al achter de schermen betrokken was bij Appel & Ei, wordt in 2014 de franchiseorganisatie opgericht. Met nieuwe enthousiaste ondernemers groeit Appel & Ei in een jaar tijd naar zeven winkels.

over ons

blij ondernemen

Onze winkels zijn eigenhandig verbouwd en opgebouwd door de huidige eigenaar(en) zelf. Met behulp van familie, vrienden, en voor specialistisch werk vakmensen zijn er met veel passie en enthousiasme professionele winkels neergezet.

over ons

groen bouwen

Tijdens de bouw van de Appel & Ei-winkels zijn waar mogelijk materialen hergebruikt. Het grootste deel van het interieur – waaronder de vloeren, toonbank en paskamers – is gemaakt van (sloop)hout.