Over ons

Geschiedenis

De leukste winkel voor tweedehands kleding starten – dat was het idee van Arda Palm in 2001. ‘Gave kleding voor lage prijzen.’ Het concept sloeg aan en de winkel in Leiden werd succesvol. Appel & Ei werd een leuke plek om gezellig te shoppen en een koopje te scoren.

doetinchem

Over ons

Samen werken

In 2010 verhuist Arda Palm naar de Achterhoek en opent een nieuwe Appel & Ei in Doetinchem. Het blije gevoel dat zij en haar klanten ervaren vormt voor Arda de belangrijkste reden om het winkelconcept te willen gaan delen.

over ons

samen groeien

Samen met Rocco van der Boog, die al achter de schermen betrokken was bij Appel & Ei, wordt in 2014 de franchiseorganisatie opgericht. Met nieuwe enthousiaste ondernemers groeit Appel & Ei in een jaar tijd naar zeven winkels.

over ons

blij ondernemen

Alle Appel & Ei winkels zijn eigenhandig verbouwd en opgebouwd door de huidige eigenaar(en) zelf. Met behulp van familie, vrienden, en voor specialistisch werk vakmensen zijn er met veel passie en enthousiasme professionele winkels neergezet. In 2021 zijn er 18 vestigingen: 14 franchise en 4 eigen winkels.

over ons

samen bouwen

De winkels hebben een fris en licht interieur met veel wit en (sloop)hout. Je kunt er op je gemak rondkijken en alle kleding hangt overzichtelijk op kleur. En als je er toch bent, neem je meteen de mooie kleding mee die je zelf niet meer draagt. Het levert een leuk spaarpotje op! Zoek je echt iets bijzonders? Dat vind je bij de Goudappeltjes.