vijfstappenplan

Verkooptips

Wij verkopen uitsluitend kleding die er als nieuw uitziet. Breng dus alleen de mooie (zomer)items die je niet meer draagt. We hebben liever één tas met mooie spullen dan een bulkpartij kleding. Neem de stappen goed door, dan zien we je graag met jouw inbreng in onze winkel!

stap 1

Breng in naar het seizoen

Inbrengen van voorjaars- en zomerkleding kan van januari t/m juli, herfst- en winterkleding van augustus t/m december. In januari starten we altijd met de eerste voorjaarsinbreng, die in maart/april overgaat in zomerkleding (topjes, korte broeken etc.). Vanaf augustus starten we met de herfst- en wintercollectie.

stap 2

Conditie telt

Net als jij zoeken onze klanten naar artikelen die in perfecte staat zijn. Als je uitkiest wat je gaat inbrengen, wees er dan zeker van dat de knopen ‘knopen’ en de ritsen ‘ritsen’, en dat elk artikel fris ruikt en is gestreken, klaar voor een nieuwe eigenaar. Let er op dat je inbreng niet ouder is dan drie seizoenen.

stap 3

Breng het in

Wij hebben het liefst dat je je kleding brengt in een stevige tas voorzien van je naam en telefoonnummer. Kijk op onze winkelpagina voor de openingstijden van een Appel & Ei  bij jou in de buurt. Als we open zijn, dan kun je inbrengen!

stap 4

Inschrijven & Beginnen

Wanneer je voor het eerst bij Appel & Ei inbrengt, kun je je inschrijven aan de verkoopbalie. Een van onze medewerkers begeleidt je door het inschrijf- en verkoopproces. Je inbreng wordt binnen twee weken door onze professionals bekeken. Daarna worden de geselecteerde artikelen geprijsd en opgehangen in de winkel. Jouw verkooptegoed kan zich nu gaan opbouwen!

stap 5

Uitbetalen & Retouren

De verkoopperiode eindigt na zes weken. Je kunt nu het opgebouwde tegoed laten uitbetalen. Eventuele niet verkochte kleding kan opgehaald worden, tenzij je meehelpt onze goede doelen te sponsoren. Wij sponsoren diverse mooie projecten. Kijk op de winkelpagina voor meer info over goede doelen.