Winkels

Appel & Ei Zwolle

Adres

Zwolle, Eiland 5

Telefoon & mail

038 338 0864
zwolle@appelenei.nl

Openingstijden

ZWOLLE, EILAND 5

Winkelinformatie

Appel & Ei ligt midden in het eigenzinnige, gezellige en creatieve deel van het centrum van Zwolle met een mix van verschillende winkels, horeca, galeries en cultuur. Om de hoek zit Waanders In de Broeren, een prachtige boekhandel gevestigd in een gerenoveerde kerk.

Openingstijden


Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 13:00 – 17:00

 

 

APPEL & EI ZWOLLE

AANGENAAM

Als je bij Appel & Ei in Zwolle komt winkelen, grote kans dat je Sifra in de winkel treft. Zij helpt je samen met de rest van het team graag met je inbreng of om iets moois te vinden! Kleding brengen ter verkoop kan trouwens zonder afspraak, gewoon tijdens openingstijden. Of kom je liever op je gemak rondkijken en passen? Je bent van harte welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”