Winkels

Appel & Ei Zwolle

Adres

Zwolle, Eiland 5

Telefoonnummer

038 338 0864

Openingstijden

ZWOLLE, EILAND 5

Winkelinformatie

Appel & Ei Zwolle heeft de leukste tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. De winkel ligt midden in het eigenzinnige, gezellige en creatieve deel van het centrum met een mix van verschillende winkels, horeca, galeries en cultuur. Om de hoek zit Waanders In de Broeren, een prachtige boekhandel gevestigd in een gerenoveerde kerk. Kleding brengen ter verkoop kan zonder afspraak, gewoon tijdens openingstijden.

Openingstijden

Wij zijn i.v.m. het Coronavirus tot nader order gesloten.

We hopen snel weer te kunnen schakelen naar onze reguliere openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag 13:00 – 17:00

APPEL & EI ZWOLLE

ONTMOET GRIET

Griet is het gezicht van Appel & Ei Zwolle, Deventer en Groningen. Samen met haar enthousiaste team presenteert zij op laagdrempelige wijze mooie kleding, hippe tassen en eigentijdse accessoires. Doordat het assortiment dagelijks wisselt, is het gemakkelijk om iets unieks te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”