Winkels

Appel & Ei Zwolle

Adres

Zwolle, Eiland 5

Telefoon & mail

038 338 0864
zwolle@appelenei.nl

Openingstijden

ZWOLLE, EILAND 5

Winkelinformatie

Appel & Ei Zwolle heeft de leukste tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. De winkel ligt midden in het eigenzinnige, gezellige en creatieve deel van het centrum met een mix van verschillende winkels, horeca, galeries en cultuur. Om de hoek zit Waanders In de Broeren, een prachtige boekhandel gevestigd in een gerenoveerde kerk. Kleding brengen ter verkoop kan zonder afspraak, gewoon tijdens openingstijden.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag 13:00 tot 17:00

 

APPEL & EI ZWOLLE

ONTMOET GRIET

Griet is eigenaresse van Appel & Ei Zwolle. Samen met haar team zorgt ze dagelijks dat alleen de mooiste dames en herenkleding, schoenen en accessoires in de winkel komen. Dankzij dagelijks nieuwe inbreng wisselt het assortiment continu en is er altijd iets unieks te scoren.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”