INBRENGEN & VERKOPEN

alleen de allermooiste items

We vragen je nu er voorlopig minder mensen tegelijk in de winkel kunnen, extra selectief te zijn. Breng ons dus echt alleen je allermooiste (voorjaars)items, gewassen en gestreken in een stevige tas voorzien van je naam, telefoonnummer, e-mailadres en evt. klantnummer.

Hoe werkt het

Verkopen

We verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Dus wandel kritisch door je kast en breng alleen de mooie actuele items die je niet (meer) draagt.

Hoe werkt het

Inbrengen

Je kunt tijdens openingstijden je kleding ter verkoop inbrengen. Kijk op de winkelpagina voor de openingstijden van de Appel & Ei bij jou in de buurt. Je kleding wordt binnen twee weken geselecteerd en hangt vervolgens zes weken in de winkel. Voor de eerste keer inbrengen? Zo werkt het! 

verkopen we jouw kleding?

Wat je ontvangt

40-rondje

eerlijk delen

Nadat de verkoopperiode is verstreken en je items zijn verkocht, krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. Het opgebouwde tegoed kan je komen ophalen in de winkel. Wil je liever dat we het naar je overmaken? Geen punt!

inbrengen & verkopen

waar moet je op letten?

Fris & Schoon

Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. We kunnen alleen schone, onbevlekte en (k)reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds

Onze klanten willen stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie

Detail is belangrijk! Als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.