Winkels

Appel & Ei Apeldoorn

Adres

Apeldoorn, Asselsestraat 67

Telefoonnummer

055 737 00 73

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING APELDOORN

Winkelinformatie

Appel & Ei Apeldoorn is vanaf 2 februari 2019 te vinden aan het Raadhuisplein 34 in Apeldoorn. Eigenaresse Anita gaat vanaf 1 januari op de huidige locatie verder onder de naam H!PP; eveneens een winkel met tweedehandskleding, maar niet meer onder de vlag van Appel & Ei.
Heeft u kleding ingebracht bij Appel & Ei aan de Asselsestraat en nog een tegoed openstaan? Geen zorgen, uw tegoed blijft volgens de wettelijk vastgestelde termijn van 1 jaar beschikbaar en kunt u ophalen bij H!PP aan de Asselsestraat 67.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

APELDOORN, ASSELSESTRAAT 67

Ontmoet Anita

Apeldoorn staat, naast Paleis het Loo en de Apenheul, bekend om zijn stadsparken en groene karakter. Appel & Ei wordt hier gerund door eigenaresse Anita en haar team. Het is een fijne plek waar je gemakkelijk binnenstapt. In het dagelijks wisselende assortiment van kleding en (woon)accessoires is het altijd makkelijk om iets unieks te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Apeldoorn geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening is er ruim 7.000 kilo kleding geschonken aan projecten in Oost-Europa. Nu ligt de focus op het sponsoren van lokale projecten. Meer info vindt u in de winkel.