Winkels

Appel & Ei Arnhem

Adres

Arnhem, Beekstraat 67

Telefoonnummer

026 737 03 62

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING ARNHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Arnhem heeft een ruime selectie tweedehands en nieuwe kleding, tassen en accessoires voor dames en heren. De winkel ligt in het centrum, tussen de schouwburg en de Eusebiuskerk op het marktplein. Brasserie Dudok en Grand Café Arnhems Meisje bevinden zich om de hoek. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden. Parkeren kan zelfs voor de deur.

Openingstijden

Maandag van 13:00 tot 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

APPEL & EI ARNHEM

ONTMOET LIL & YVONNE

Arnhem is met zijn vele parken een echte groene stad maar vooral bekend als modestad. Rondom de winkel bevindt zich een scala aan mode- en tweedehandskledingwinkels. In het bekende Musiskwartier zijn veel moderne modewinkels gevestigd. Lil & Yvonne runnen hun Appel & Ei-winkel met veel enthousiasme en plezier. Dagelijks selecteren zij een steeds wisselend assortiment van bijzondere kleding. Een koopje scoren is altijd gemakkelijk. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Arnhem sponsort de Kledingbank Arnhem, die in 2014 ruim 2675 mensen aan meerdere sets kleding heeft geholpen. Het team van Appel & Ei Arnhem is er trots op daar deel van uit te kunnen maken.
‘Wij laten mensen niet in de kou staan.’