Winkels

Appel & Ei Arnhem

Adres

Arnhem, Beekstraat 67

Telefoon & mail

026 737 03 62
arnhem@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING ARNHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Arnhem vind je tussen de schouwburg en de Eusebiuskerk op het Marktplein. Als je gaat shoppen in Arnhem is het een aanrader hier te starten, want parkeergelegenheid vind je voor de deur en om de hoek, net als een Brasserie en een Grand Café. Klein stukje doorlopen en je staat middenin het centrum van Arnhem, vol leuke straatjes en meer bijzondere winkels.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:00
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

APPEL & EI ARNHEM

AANGENAAM

Lil & Yvonne runnen sinds 2014 met veel plezier hun Appel & Ei in de gezellige modestad Arnhem. Een koopje scoren in de ruime winkel is niet zo moeilijk, want er komt dagelijks (veel!) nieuwe inbreng binnen. Ook kleding inbrengen om te verkopen? Hier lees je hoe het werkt.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Appel & Ei Arnhem sponsort de Kledingbank Arnhem, die in 2014 ruim 2675 mensen aan meerdere sets kleding heeft geholpen. Het team van Appel & Ei Arnhem is er trots op daar deel van uit te kunnen maken.
‘Wij laten mensen niet in de kou staan.’