Winkels

Appel & Ei Arnhem

Welkom op de pagina van Appel & Ei Arnhem!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Arnhem, Beekstraat 67

Telefoon & mail

026 737 03 62
arnhem@appelenei.nl

Openingstijden

TWEEDEHANDS KLEDING ARNHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Arnhem vind je tussen de schouwburg en de Eusebiuskerk op het Marktplein. Als je gaat shoppen in Arnhem is het een aanrader hier te starten, want parkeergelegenheid vind je voor de deur en om de hoek, net als een Brasserie en een Grand Café. Klein stukje doorlopen en je staat middenin het centrum van Arnhem, vol leuke straatjes en meer bijzondere winkels.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

Goede vrijdag 10.00 – 17.30
Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren gesloten

 

APPEL & EI ARNHEM

AANGENAAM

Lil & Yvonne runnen sinds 2014 met veel plezier hun Appel & Ei in de gezellige modestad Arnhem. Een koopje scoren in de ruime winkel is niet zo moeilijk, want er komt dagelijks (veel!) nieuwe inbreng binnen. Ook kleding inbrengen om te verkopen? Hier lees je hoe het werkt.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Arnhem sponsort de Kledingbank Arnhem. Inbrengers kunnen kiezen de kleding die niet verkocht is en items die wel in prima staat zijn, maar niet geschikt voor verkoop, aan dit goede doel te laten schenken.