Winkels

Appel & Ei Enschede

Adres

Enschede, Marktstraat 10b

Telefoon & mail

053 737 02 47
marktstraat@appelenei.nl

Openingstijden

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Winkelinformatie

Appel & Ei Enschede is goed voor 3 verdiepingen (ruim 350 m2!) tweedehands dames- en herenkleding die niet van nieuw te onderscheiden is. Appel & Ei is gevestigd in het pand van een voormalig modehuis middenin de binnenstad. Zo kun je voor of na het winkelen fijn even neerstrijken op de Oude Markt; het plein met de restaurants, cafés en terrassen naast het Muziekkwartier. Parkeren kan om de hoek en in de ochtend kun je zelfs met de auto voor de deur rijden. Handig als je kleding wilt komen brengen!

Openingstijden

Openingstijden vanaf 3 maart*
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:30

*uitsluitend op afspraak

Appel & Ei ENSCHEDE

Aangenaam

Willeke runt sinds 2015 met veel plezier haar eigen Appel & Ei in Enschede. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Een continu wisselend assortiment zorgt dat je er altijd iets leuks kunt vinden. Neem je meteen de kleding mee die je zelf niet meer draagt? We verkopen het graag voor je!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

GOEDE DOELEN

sponsoren

Appel & Ei Enschede geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening in maart 2015 is er ruim 4000 kilo kleding geschonken aan de kerkelijke stichting ‘Oost-Europa’ die kleding levert op plekken waar deze het hardst nodig is.