Winkels

Appel & Ei Enschede

Adres

Enschede, Marktstraat 10b

Telefoon & mail

053 737 02 47
marktstraat@appelenei.nl

Openingstijden

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Winkelinformatie

Appel & Ei Enschede heeft een ruime keuze in tweedehands merkkleding, accessoires & schoenen voor dames en heren. De winkel ligt in de binnenstad, vlakbij de ‘Oude Markt’ – het plein met de restaurants, cafés met terrassen en het Muziekkwartier. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden. Parkeren kan om de hoek en in de ochtend kun je zelfs met de auto voor de deur komen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Ontmoet Willeke

Willeke runt sinds 2015 met veel plezier haar eigen Appel & Ei in Enschede. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Een continu wisselend assortiment door dagelijks nieuwe inbreng zorgt dat je er altijd iets moois kunt vinden. Welkom!

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

GOEDE DOELEN

sponsoren

Appel & Ei Enschede geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening in maart 2015 is er ruim 4000 kilo kleding geschonken aan de kerkelijke stichting ‘Oost-Europa’ die kleding levert op plekken waar deze het hardst nodig is.