Winkels

Appel & Ei Enschede

Adres

Enschede, De Heurne 12

Telefoon & mail

053 737 02 47
enschede@appelenei.nl

Openingstijden

ENSCHEDE, DE HEURNE 12

Winkelinformatie

Appel & Ei Enschede is verhuisd naar De Heurne 12. Een spiksplinternieuwe Appel & Ei in een compleet nieuw jasje! We hopen je snel te zien! En neem je meteen je mooie voorjaarskleding mee die je zelf niet meer draagt? We verkopen het graag voor je. En handig als je kleding komt brengen, tot 11.00 uur mag je met de auto in de straat tot voor de deur komen.

ย 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00ย – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

Appel & Ei ENSCHEDE

Aangenaam

Willeke runt sinds 2015 met veel plezier haar eigen Appel & Ei in Enschede. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Een continu wisselend assortiment zorgt dat je er altijd iets leuks kunt vinden.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

GOEDE DOELEN

schenken

Appel & Ei Enschede steunt goede doelen met kleding die ‘over’ is. Zo is er sinds de opening in 2015 meer dan 10.000 kilo kleding geschonken aan Stichting Oost-Europa; een kerkelijke stichting die voorziet in de materiรซle behoeften van inwoners van het voormalige Oostblok.