Winkels

Appel & Ei Enschede

Adres

Enschede, Marktstraat 10b

Telefoon & mail

053 737 02 47
marktstraat@appelenei.nl

Openingstijden

ENSCHEDE, MARKTSTRAAT 10

Winkelinformatie

Appel & Ei Enschede is goed voor 3 verdiepingen (ruim 350 m2!) tweedehands dames- en herenkleding die niet van nieuw te onderscheiden is. Appel & Ei is gevestigd in het pand van een voormalig modehuis middenin de binnenstad. Zo kun je voor of na het winkelen fijn even neerstrijken op de Oude Markt; het plein met de restaurants, cafés en terrassen naast het Muziekkwartier. Parkeren kan om de hoek en in de ochtend kun je zelfs met de auto voor de deur rijden. Handig als je kleding wilt komen brengen!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag 12:00 – 17:00

Appel & Ei ENSCHEDE

Aangenaam

Willeke runt sinds 2015 met veel plezier haar eigen Appel & Ei in Enschede. Samen met haar team staat zij garant voor een fijne winkel vol mooie kleding, schoenen en accessoires voor dames en heren. Een continu wisselend assortiment zorgt dat je er altijd iets leuks kunt vinden. Neem je meteen de kleding mee die je zelf niet meer draagt? We verkopen het graag voor je!

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

GOEDE DOELEN

schenken

Appel & Ei Enschede steunt goede doelen met kleding die ‘over’ is. Zo is er sinds de opening in 2015 meer dan 10.000 kilo kleding geschonken aan Stichting Oost-Europa; een kerkelijke stichting die voorziet in de materiële behoeften van inwoners van het voormalige Oostblok.