Winkels

Appel & Ei Doetinchem

Adres

Doetinchem, Korte Kapoeniestraat 14-16

Telefoonnummer

0314 32 66 70

Openingstijden

tweedehands kleding DOETINCHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Doetinchem heeft een ruime selectie tweedehands en nieuwe kleding, tassen en accessoires voor dames en heren. De winkel ligt in de binnenstad, vlakbij het kerkplein met restaurants, cafés met terrassen en schouwburg Amphion. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden. Tot 11:00 uur mag je met de auto voor de deur komen..

Openingstijden

I.v.m. de verbouwing is ons tijdelijke adres:
Korte Kapoeniestraat 22

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00

APPEL & EI DOETINCHEM

ONTMOET ARDA

Gemeente Doetinchem heeft een uitgebreid aanbod van culturele activiteiten. Een dagje naar de film, een theatervoorstelling bijwonen, kastelen bezoeken – alles is mogelijk. En het is natuurlijk een goed winkelgebied. Arda Palm runt haar Appel & Ei-winkel in Doetinchem al ruim vijf jaar met veel plezier. Appel & Ei is een begrip in de regio, een fijne plek voor jong en oud om gezellig te shoppen en een koopje te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

GOEDE DOELEN

Appel & Ei Doetinchem geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening is er ruim 22.000 kilo kleding geschonken aan onder andere COA De Kruisberg en Stichting Mini Manna.