Winkels

Appel & Ei Doetinchem

Adres

Doetinchem, Korte Kapoeniestraat 14-16

Telefoon & mail

0314 32 66 70
doetinchem@appelenei.nl

Openingstijden

tweedehands kleding DOETINCHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Doetinchem ligt in de binnenstad, vlakbij De Gruitpoort en schouwburg Amphion, winkels, restaurants, cafés en terrassen. Kleding brengen kan zonder afspraak, tijdens openingstijden. Er is volop parkeergelegenheid om de hoek en tot 11:00 uur mag je de auto zelfs kort voor de deur parkeren.

Openingstijden

Openingstijden vanaf 3 maart*
Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00

*uitsluitend op afspraak

APPEL & EI DOETINCHEM

AANGENAAM

Rolinke staat samen met collega’s van het eerste uur Marlies en Margot garant voor een uitgebreid kledingassortiment voor dames en heren. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen! Dagelijks nieuwe inbreng zorgt elke dag weer voor nieuwe ontdekkingen. Geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

GOEDE DOELEN

Appel & Ei Doetinchem geeft terug aan de maatschappij. Sinds de opening is er ruim 22.000 kilo kleding geschonken aan onder andere COA De Kruisberg en Stichting Mini Manna en de Kledingbank Doetinchem.