Winkels

Appel & Ei Doetinchem

Welkom op de pagina van Appel & Ei Doetinchem!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Doetinchem, Boliestraat 35

Telefoon & mail

0314 32 66 70
doetinchem@appelenei.nl

Openingstijden

tweedehands kleding DOETINCHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Doetinchem ligt in de binnenstad, de Boliestraat is een populaire winkelstraat met leuke winkels, restaurants, cafés en terrassen. Kleding brengen kan zonder afspraak, tijdens openingstijden.Er is altijd voldoende parkeerruimte in Doetinchem, er zijn verschillende parkeergarages, parkeerterreinen en parkeerplaatsen in en rondom het centrum. Je kunt gratis parkeren aan de Stationsstraat in Doetinchem (dichtbij het treinstation). Dit ligt op 10 minuten lopen vanaf het centrum.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag gesloten

Goede vrijdag 10:00 – 17.30
Pasen gesloten
Koningsdag gesloten
Bevrijdingsdag gesloten
Hemelvaart gesloten
Pinksteren gesloten

APPEL & EI DOETINCHEM

AANGENAAM

Rolinke staat samen met collega’s van het eerste uur Marlies en Margot garant voor een uitgebreid kledingassortiment voor dames en heren. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen! Dagelijks nieuwe inbreng zorgt elke dag weer voor nieuwe ontdekkingen. Geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Doetinchem steunt sinds de opening in 2010 diverse goede doelen in de regio. Zo wordt er regelmatig kleding geschonken aan onder andere COA De Kruisberg, Stichting Mini Manna en de Kledingbank Doetinchem.