Winkels

Appel & Ei Doetinchem

Welkom op de pagina van Appel & Ei Doetinchem!

Via onderstaande link kom je op de webpagina waar je kunt inloggen voor je persoonlijke pagina.

[[  KLANTPORTAAL  ]]

Hier kun je alles vinden rondom jouw inbreng en verkopen; een uitbetaling van je tegoed aanvragen, maar ook je eigen gegevens up-to-date houden. Controleer of al je gegevens juist zijn, als je IBAN/Bankrekeningnummer bijvoorbeeld nog niet in het systeem staat dan kun je deze nu zelf invoeren.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de winkel.

Adres

Doetinchem, Korte Kapoeniestraat 14-16

Telefoon & mail

0314 32 66 70
doetinchem@appelenei.nl

Openingstijden

tweedehands kleding DOETINCHEM

Winkelinformatie

Appel & Ei Doetinchem ligt in de binnenstad, vlakbij De Gruitpoort en schouwburg Amphion, winkels, restaurants, cafés en terrassen. Kleding brengen kan zonder afspraak, tijdens openingstijden. Er is volop parkeergelegenheid om de hoek en tot 11:00 uur mag je de auto zelfs kort voor de deur parkeren.

Openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:30
Zondag gesloten

APPEL & EI DOETINCHEM

AANGENAAM

Rolinke staat samen met collega’s van het eerste uur Marlies en Margot garant voor een uitgebreid kledingassortiment voor dames en heren. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen rondkijken en passen! Dagelijks nieuwe inbreng zorgt elke dag weer voor nieuwe ontdekkingen. Geen tijd of zin om te passen? Ruilen mag binnen 7 dagen.

tweedehands kleding

Recycling

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Gun jij je kleding ook een tweede leven?

goede doelen

schenken

Appel & Ei Doetinchem steunt sinds de opening in 2010 diverse goede doelen in de regio. Zo wordt er regelmatig kleding geschonken aan onder andere COA De Kruisberg, Stichting Mini Manna en de Kledingbank Doetinchem.