Winkels

Appel & Ei Deventer

Adres

Deventer, Kleine Overstraat 36

Telefoonnummer

0570 67 20 81

Openingstijden

DEVENTER, KLEINE OVERSTRAAT 36

Winkelinformatie

Appel & Ei Deventer heeft de leukste tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren. De winkel ligt midden in het eigenzinnige, gezellige en creatieve deel van het centrum met een mix van verschillende winkels, horeca, galeries en cultuur. Kleding brengen om bij ons te verkopen kan tijdens onze openingstijden. kan (kort) voor de deur, in de stad, of aan de overkant van de IJssel, vanwaar je met een pondje naar het centrum wordt gebracht.

Openingstijden

Maandag van 13:00 – 17:30
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30
Zaterdag van 10:00 – 17:00

DEVENTER, KLEINE OVERSTRAAT 36

ONTMOET GRIET

Deventer staat bekend om haar historische stadscentrum, de Deventer Boekenmarkt (de grootste van Europa) en het Dickens Festijn. Griet is het gezicht van Appel & Ei Deventer. Samen met haar enthousiaste team presenteert zij op laagdrempelige wijze mooie kleding, hippe tassen en eigentijdse accessoires. Doordat het assortiment dagelijks wisselt, is het gemakkelijk om iets unieks te scoren.

VOLG APPEL & EI OP INSTAGRAM

@appelenei

Duurzaam ondernemen

Recycling

Appel & Ei  steunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Kleding krijgt bij ons een tweede leven. We gebruiken en verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal.

VOOR DE GEMEENSCHAP

Teruggeven

Griet steunt vanuit haar stichting, ‘Griet’s Oogappeltjes’, bijzondere projecten voor gehandicapte kinderen in Uganda. Kleding, geschonken door klanten uit haar winkel en ook donaties in geld, vinden zo een mooie bestemming. “Samen maken we het verschil!”