Scoor nu alvast je kerstoutfit!

Ja mensen, het einde van het jaar is alweer in zicht. Krijg je al stress bij het idee van feestdagen of kan je niet wachten? In beide gevallen is deze maand bij uitstek geschikt om alvast wat dingen te bedenken en te regelen. Scheelt ook weer wat geld in de toch al dure decembermaand. Zoals kerstkaartjes (leuk om een keer echte kaarten te sturen dit jaar?), struinen naar leuke versiering voor je huis, en natuurlijk dé vraag: wat ga je doen en wat trek je aan?

Of je agenda nou wel of niet volstaat met kerstborrels en plannen voor kerst en oud en nieuw, een feestelijke draai aan je outfit geven is niet heel ingewikkeld. Misschien heb je nog een zwart jurkje of mooie broek in de kast hangen die je met plezier weer aantrekt. Bijpassende accessoires en de juiste basics, zoals mooie panty’s en (opvallende) hakken en je bent al klaar. Of wat dacht je van een pantalon of kokerrok met hoge taille en een sjieke blouse? Glanzende materialen doen het altijd goed, en het hoeft niet per se zwart te zijn, kies gerust voor kleur en goud- en zilvertinten.

Ook voor de mannen geldt: kleur en glans mag! Maar met een goed (wit) overhemd en een zwarte of donkerblauwe (spijker)broek zit je altijd goed. Met een strikje en blazer of trui maak je het wat gekleder. Laagjes zijn sowieso altijd een goed idee.

Inspiratie nodig? Advies? Kom dan snel langs in een van onze winkels. Alles hangt overzichtelijk op kleur en kijk vooral ook bij de Goudappeltjes, daar vind je namelijk de échte pareltjes. We hopen je snel te zien!